ТОРівці у Львові затримали наркорозповсюджувача: допомогли камери спостереження

ТОРівці у Львові затримали наркорозповсюджувача: допомогли камери спостереження

У нього виявили 15 згортків, з його слів наркотичної речовини солі

Учора, 3 червня, ввечері інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали виклик від небайдужих громадян на вулицю Сянську, про підозрілу особу, яка кинула згорток під бордюр.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

ТОРівці негайно приїхали на виклик і знайшли згаданий пакунок. Опитавши очевидців вони встановили куди попрямував невідомий. Переглянувши камери спостереження одного із готелів, вони побачили хто закинув згорток.

Маючи точне зображення ймовірного зловмисника, поліцейські почали його пошуки. Невдовзі ТОРівці побачили схожу особу. Це був 22-річний чоловік. У нього виявили 15 згортків, з його слів наркотичної речовини солі.

Було достатньо підстав вважати, що чоловік може бути причетним до розповсюдження наркотичних речовин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Речовини вилучили в присутності понятих.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Львові затримали 22-річного наркозбувача. Правоохоронці виявили у збувача кілька згортків з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс». Крім того, правоохоронці виявили «закладки», які зловмисник вже встиг зробити неподалік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності