Львів’яни вибороли 6 медалей на чемпіонаті Європи з бойових мистецтв в Угорщині

Львів’яни вибороли 6 медалей на чемпіонаті Європи з бойових мистецтв в Угорщині

За нагороди боролись понад 460 учасників з 14 країн

Львів’яни вибороли 6 медалей на чемпіонаті Європи з бойових мистецтв комбат самозахист ІСО. Змагання відбулись нещодавно в Угорщині.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Загалом за нагороди на чемпіонаті боролись понад 460 учасників з 14 країн. У складі національної збірної для України нагороди виборювали четверо представників Львівщини, які тренуються у клубі «Юніон».

Зокрема, спортсмени вибороли 2 золоті та 4 срібні нагороди:

  • 14-річна Валентина Мітюкова тренується лише рік та попри це дівчині вдалось вибороти «срібло» у розділі К1 light у ваговій категорії до 55 кг;
  • 15-річний Дарій Грицюк займається цим видом спорту два роки й на змаганнях провів 3 поєдинки;
  • 15-річний Максим Славич також тренується два роки й провів на чемпіонаті 3 поєдинки. У ваговій категорії 55 кг він також став віцечемпіоном;
  • 27-річна Юлія Лазурко займається кікбоксингом 3 роки й виборола найбільше медалей. На турнірі вона провела 5 поєдинків у ваговій категорії 50 кг. Так, Юлія стала чемпіонкою у розділ К1, а також отримала пояс за перемогу на гала-турнірі, чемпіонкою у розділі Oriental TB, а також срібною призеркою у розділі К1light.

Нагадаємо, на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів 9 представників команди зі Львівщини посіли призові місця.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності