Львів 26 травня попрощається з 30-річним Героєм Володимиром Партикою

Львів 26 травня попрощається з 30-річним Героєм Володимиром Партикою

У Володимира Партики залишилися батьки та молодша сестра

У п’ятницю, 26 травня, Львів попрощається з Героєм Володимиром Партикою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Володимир Партика

Львів’янин (18.04.1993-19.05.2023)

Навчався у Середній загальноосвітній школі №67 міста Львова та у Ліцеї №51 імені Івана Франка Львівської міської ради. Одночасно з навчанням активно займався футболом та важкою атлетикою. Здобував освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

У мирний час протягом довгого періоду працював у ПАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «ЛІМО», згодом – у ТОВ «Сирні мандри».

З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації активно допомагав Збройним Силам України. Згодом, попри незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини до лав 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У Володимира Партики залишилися батьки та молодша сестра.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Нагадаємо, 25-26 травня на території Новороздільської громади оголошено Днями жалоби, в знак скорботи за загиблим на війні Героєм Ігорем Макогоном.Про дату прибуття кортежу з тілом Героя та час похорону повідомлять додатково.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності