Депутати не погодили призначення нового заступника Садового

Депутати не погодили призначення нового заступника Садового

Мова йде про вакансію заступника міського голови з гуманітарних питань

На посаду заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Андрій Садовий пропонував призначити чинну директорку департаменту економічного розвитку Ірину Кулинич. Депутати розгляд питання відклали.

Про це повідомив Львівський портал.

Депутати Львівської міськради під час сесії 25 травня не змогли порозумітись щодо призначення нового заступника міського голови з гуманітарних питань та нових членів виконавчого комітету. Розгляд цього питання відклали на наступне засідання.

«У нас довший час є вакансія заступника міського голови з гуманітарних питань. Я вирішив запропонувати на цю посаду Ірину Кулинич – людину чесну, гідну і відповідальну. Ви її прекрасно знаєте, вона працює у Львівській міській раді останні 16 років, гідно себе проявила, всі доручення виконує сумлінно», – так пояснив свою пропозицію мер.

Цією ж ухвалою депутатам пропонували призначити новим членом виконкому Тараса Миляника (член партії «Голос», на виборах-2020 балотувався у Львівську міськраду, але не пройшов. Зараз є помічником депутата мерії від цієї партії Андрія Дячишина).

Втім, такі пропозиції Андрія Садового не схвалив депутатський корпус. Відтак депутати наполягали розглядати ці кадрові призначення окремим ухвалами та вирішили перенести розгляд цього питання на наступну сесію Львівської міськради.

Нагадаємо, у четвер, 25 травня, депутат Олексій Різник під час сесії Львівської міської ради зачитав звернення до Національного агентства з питань запобігання корупції, аби провести перевірку діяльності міського голови м. Львова на предмет наявності корупційного правопорушення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності