• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові водії вантажівок тричі збили антипаркувальні стовпці в одному й тому ж місці (відео)

У Львові водії вантажівок тричі збили антипаркувальні стовпці в одному й тому ж місці (відео)

Водіїв закликають добровільно відшкодувати збитки

На початку травня у Львові вандали пошкодили антипаркувальні стовпці й тактильну плитку на реконструйованій ділянці перехрестя вул. Шевченка – Турянського. З’ясувалося, що водії вантажівок тричі збивали ці стовпці й тікали з місця події.

Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Так, камери відеоспостереження тричі зафіксували момент збиття антипаркувальних стовпців на одному і тому ж відрізку вул. Шевченка

«Усі водії втекли з місця ДТП, але не від камер відеонагляду, у поле зору яких попали номерні знаки даних транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 22 березня вантажівка DAF знесла антипаркувальний стовпець на пішохідному переході на перехресті вул. Шевченка – Турянського. Номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.

Згодом 5 травня ще один стовпець навпроти перехрестя з вул. Турянського збила вантажівка DAF, номерні знаки транспортного засобу також зафіксовано камерами відеоспостереження.

Проте 12 травня, після того, як стовпець було заново встановлено та зацементовано, на цій же ділянці – а саме навпроти перехрестя з вул. Турянського, фурою DAF збито вже інший антипаркувальний стовпець, і так само номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.

«Звертаємося до водіїв, які перебували за кермом даних вантажівок! Нешановні наші, закликаємо вас добровільно компенсувати завдані збитки комунальному майну і навчитися шанувати чужу працю. Для цього просимо звернутися за номером телефону гарячої лінії підприємства: 0800-303-007, в іншому випадку будемо звертатися до правоохоронних органів, які дуже швидко вас розшукають», - зазначили в ЛКП «Львівавтодор».

Пам’ятаєте, ми звертались до вас, дорогі підписники, з проханням допомогти встановити, хто зніс антипаркувальні стовпчики на перехресті вул. Шевченка – Турянського? Добродії швидко знайшлись, тож на відео – хвилинка “слави” водіїв вантажівок, які пошкодили антипаркувальні стовпці на реконструйованій ділянці вул. Шевченка 😡 Дякуємо за допомогу активним мешканцям!Так, камери відеоспостереження тричі зафіксували момент збиття антипаркувальних стовпців на одному і тому ж відрізку вул. Шевченка 🤯 Усі водії втекли з місця ДТП, але не від камер відеонагляду, у поле зору яких попали номерні знаки даних транспортних засобів 👁🚛 Ну що ж, зробимо відомими цих “героїв” ⬇⬇⬇🟦 22 березня вантажівка DAF знесла антипаркувальний стовпець на пішохідному переході на перехресті вул. Шевченка – Турянського. Номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.🟦 5 травня ще один стовпець навпроти перехрестя з вул. Турянського збив DAF, номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.🟦 12 травня, після того як стовпець було заново встановлено та зацементовано, на цій же ділянці – а саме навпроти перехрестя з вул. Турянського, фурою DAF збито вже інший антипаркувальний стовпець, і так само номерні знаки зафіксовано камерами відеоспостереження.📣 Звертаємося до водіїв, які перебували за кермом даних вантажівок! Нешановні наші, закликаємо вас добровільно компенсувати завдані збитки комунальному майну і навчитися шанувати чужу працю☝ Для цього просимо звернутися за номером телефону гарячої лінії підприємства 0800 303 007, в іншому випадку будемо звертатися до правоохоронних органів, які дуже швидко вас розшукають 👮‍♂️ Як це, до речі, сталося із водієм вантажівки, який вночі 17 травня збив світлофор на перехресті вул. Сахарова – Коперника – Вітовського ❌🚦 Завдяки камері відеоспостереження було ідентифіковано номерні знаки транспортного засобу і поліцейські вже притягнули до відповідальності винуватця цієї ДТП ✅ Наразі ЛКП “Львівавтодор” оцінює розмір збитків для їх відшкодування даним водієм. Робіть висновки самі 😉 А ми ще раз дякуємо небайдужим мешканцям і підписникам за допомогу у встановленні винуватців вандалізму 💪_______________________________________________________________________Підписуйтеся на Telegram-канал ЛКП "Львівавтодор": https://t.me/lvivavtodor 💙

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Thursday, May 18, 2023

Там додали, що схожа ситуація вже сталась із водієм вантажівки, який вночі 17 травня збив світлофор на перехресті вул. Сахарова – Коперника – Вітовського. Так, завдяки камері відеоспостереження було ідентифіковано номерні знаки транспортного засобу й поліцейські вже притягнули до відповідальності винуватця цієї ДТП. Наразі «Львівавтодор» оцінює розмір збитків для їх відшкодування даним водієм.

Нагадаємо, у Львові підлітки понищили автомобіль, який невідомі люди залишили на початку повномасштабного вторгнення.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності