Львівський волонтер розповів, як мотивувати людей донатити на ЗСУ

Львівський волонтер розповів, як мотивувати людей донатити на ЗСУ

Людей не треба перевантажувати негативом

Волонтер зі Львова Володимир Андрєєв каже, що аби люди хотіли донатити, треба «не нити».

Про це він порозмірковував в інтерв’ю LVIV.MEDIA.

«Кожен може писати: „страшно, дуже страшно, війна, всіх вбили, все, давайте донатити, бо таке лихо твориться“. Можна написати і так, але людей це більше демотивує, ніж мотивує», — каже волонтер.

Володимир пояснює, що ми кожного дня оточені інформацією про війну. І хорошими новинами, і поганими. Погані новини сприймаються більш болісно. Немає жодної людини в Україні, кого війна хоч якось не торкнулась. У когось хтось воює, у когось хтось загинув, хтось виїхав і переміщений, когось вже з нами немає.

«Я стараюсь писати пости і знімати відеозвернення, щоб людей мотивувати. Наприклад, розказати якийсь крутий випадок, який стався, як наші хлопці щось звільнили чи перемогли. Негативних новин вистачає, і я їх знаю, але навіщо вони людям, які оточені негативом, ще з Telegram-каналу волонтера читати такі новини? Ми збираємо на перемогу, перемога це позитив«, — наголосив Андрєєв.

На нашому YouTube-каналі дивіться повне інтерв’ю з Володимиром, в якому ми поговорили про початок його діяльності та волонтерство на початку війни, труднощі цього заняття, великі збори, автомобілі для фронту, роботу Starlink та ще багато чого цікавого.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності