У Львові 85-річний злодій обікрав підлітка під час екскурсії

У Львові 85-річний злодій обікрав підлітка під час екскурсії

Чоловік вкрав верхній одяг, телефон та смарт-годинник

У Львові правоохоронці розшукали чоловіка, який вкрав речі у підлітка.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Вдень 15 травня піший екіпаж 4-батальйону в складі поліцейських Ігоря Поторейка та Данила Сасадеуша отримали виклик на площу Музейну. Зі слів заявника, невідома особа викрала у його сина, який був на екскурсії, верхній одяг, смартфон та смарт-годинник.

Натомість поліцейські знайшли відео інциденту й побачили, що до події причетний літній чоловік. Далі вони передали орієнтування іншим екіпажам та розпочали пошуки, тоді як на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Патрульні відстежували телефон по геолокації, але, на жаль, зв'язок час від часу зникав. Втім раптом, мобільний помітили на перехресті вулиць Виговського — Любінської.

Схожу особу патрульні Олег Грец та Володимир Гриник виявили у маршрутці, а згодом у 85-річного чоловіка інспектори виявили вкрадені речі.

Відтак громадянина супроводили у Львівське районне управління №1. Йому загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) КК України.

Нагадаємо, 12 травня, з автомобіля Volkswagen Touran, припаркованого на вулиці Козельницькій у Львові, невідомий викрав 20 тисяч гривень, ноутбук та особисті речі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності