Спортсменка зі Львова виборола «бронзу» міжнародних велоперегонів

Спортсменка зі Львова виборола «бронзу» міжнародних велоперегонів

Дівчина з 2022 року тренується у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності

У понеділок, 15 травня, у Празі завершуються велоперегони Gran Prix Framar – міжнародні змагання першого класу. Бронзову медаль для України виборола 22-річна Олександра Логвинюк.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Олександра Логвинюк родом з Волині, втім з 2022 року тренується на Львівщині. Дівчина фінішувала третьою у перегонах спринт. Загалом у цій дисципліні змагались 17 спортсменок з 7 країн світу.

Зауважимо, що боролись велосипедисти не лише за нагороди – ці змагання є рейтингові, а очки, зароблені на них, йдуть в скарбничку країни для участі в Олімпійських Іграх.

Додамо, що Олександра Логвинюк опановує велоспорт у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності, а тренує її Заслужений тренер України Євген Болібрух.

Нагадаємо, що впродовж 17-22 травня на Львівщині триватиме чемпіонат України серед молоді до 23 років. Ці змагання будуть відбірковими до чемпіонату Європи.  

Довідково:

У фінальній частині гонки спринт спортсмени змагаються один з одним та до 2 набраних очок. Після стартового сигналу, учасники перегонів починають рухатися, намагаючись отримати перевагу один над іншим. Це один із найвидовищніших видів програми у велосипедного спорті на треку.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності