• Головна
  • Новини Львова
  • Зібрав 70 млн грн, купив 400+ машин: інтерв'ю з львівським волонтером про збори, Starlink, дрони і війну

Зібрав 70 млн грн, купив 400+ машин: інтерв'ю з львівським волонтером про збори, Starlink, дрони і війну

Зібрав 70 млн грн, купив 400+ машин: інтерв'ю з львівським волонтером про збори, Starlink, дрони і війну

Про життя сучасного волонтера в умовах повномасштабного вторгнення

Айтішник, відеоблогер, стендап-комік, а після 24 лютого — відомий львівський волонтер Володимир Андрєєв зібрав понад 70 млн грн від початку повномасштабного вторгнення.

За ці кошти він купив та передав на фронт 400 + автомобілів, близько 500 старлінків, 100+ дронів, близько 40 одиниць зброї, зокрема снайперських гвинтівок.

LVIV.MEDIA записало з Володимиром велике інтерв’ю, в якому поговорили про початок його діяльності та волонтерство на початку війни, труднощі цього заняття, великі збори, автомобілі для фронту, роботу Starlink та ще багато чого цікавого.

Дивіться інтерв’ю з Володимиром Андрєєвим, поширюйте відео, ставте лайки та пишіть коментарі!

Перетворимо Росію на дендропарк: інтерв'ю з львівським волонтером про збори, дрони і війну

У новому інтерв'ю LVIV.MEDIA поспілкувалось з волонтером зі Львова Володимиром Андрєєвим. За понад рік повномасштабного вторгнення він зібрав понад 70 млн грн, купив 400+ автомобілів, 500+ старлінків, 100+ дронів та багато інших корисних речей для ЗСУ.Володимир розповів про труднощі волонтерства, великі збори, автомобілі для фронту, роботу Starlink та ще багато чого цікавого.Підписуйтесь на соцмережі Володі і стежте за новими зборами — донатьте ЗСУ на постійній основі.Telegram: https://t.me/dobermankoInstargam: https://www.instagram.com/dobermanko/Twitter: https://twitter.com/dobermanko_Facebook: https://www.facebook.com/volodymyr.andreev

Posted by LVIV.MEDIA on Friday, May 12, 2023

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності