У Львові чоловік уникнув покарання за наїзд на людину та втечу з місця аварії

ДТП

Аварія сталася 13 січня 2023 року на дорозі Львів-Краковець

Личаківський районний суд м. Львова закрив провадження у справі про наїзд на людину у зв’язку із закінченням строку накладання адміністративного стягнення.

Про це LVIV.MEDIA дізналося з матеріалів справи №463/694/23.

Аварія сталася 13 січня 2023 року на дорозі Львів-Краковець. Водій керуючи автомобілем Subaru Outback наїхав на людину, яка лежала на дорозі, та залишив місце ДТП.

На судове засідання водій не з’явився попри те, що про дату, час та місце проведення судового засідання був належним чином повідомлений.

Вина водія у скоєному підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення та письмовими поясненнями, якими водій визнав вину. Дії чоловіка кваліфікували як залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

Однак зважаючи на те, що закінчився строк накладання адміністративного стягнення, суд постановив закрити провадження у справі.

Нагадаємо, раніше Бродівський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання водія, який здійснив смертельну ДТП на трасі Броди — Радехів. На трасі зіткнувся пасажирський автобус «Еталон» під керуванням 52-річного мешканця Червонограду та автомобіль «ВАЗ 21 112» під керуванням 29-річного мешканця Радехівського району. Внаслідок аварії від отриманих травм загинув водій легковика, ще 5 пасажирів автобуса були травмовані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності