• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові на місяць перекриють для руху транспорту вулицю в Личаківському районі: деталі

У Львові на місяць перекриють для руху транспорту вулицю в Личаківському районі: деталі

У Львові на місяць перекриють для руху транспорту вулицю в Личаківському районі: деталі

Водіїв просять оминати цей відрізок дороги

У Львові від середи, 10 травня, і до 10 червня триватимуть ремонтні роботи на вул. Рєпіна, на ділянці від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4. Відтак місце ремонтних робіт буде перекрите для руху транспорту.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Так, на вказаній ділянці вирівняють дорожнє покриття методом перемощення наявної мозаїки. Водночас на рух громадського транспорту перекриття не впливає. Втім водіїв просять оминати цей відрізок дороги.

«На вул. Рєпіна – бічній від вул. Личаківської, утворилася ямковість. Тому протягом місяця часу на відрізку від перехрестя з вул. Личаківською до будинку №4 триватимуть ремонтні роботи з вирівнювання дорожнього покриття методом перемощення мозаїки. Спочатку наявну мозаїку демонтують, вирівняють основу, а тоді постелять мозаїку. Загальна площа робіт - 420 м². Також в процесі ремонту буде замінено 60 м бордюру, який посипався», - зазначили у Личаківській районній адміністрації.

Там додали, що вартість ремонтних робіт – 490 тис. грн.

Нагадаємо, у Львові до п’ятниці, 12 травня, ремонтуватимуть ділянку просп. Чорновола — від вул. Під Дубом до вул. Хімічної.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності