Львів 6 травня попрощається із двома загиблими на війні Героями

Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання

У суботу, 6 травня, Львів попрощається ще з двома Героями. Віталій Кріса та Юрій Бережецький загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 10-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героїв

Віталій Кріса (21.06.1976-01.05.2023) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №93, здобув дві вищі освіти у Національному університеті «Львівська політехніка». У жовтні 2022 року став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Боровся із російськими загарбниками на Донеччині.

Юрій Бережецький (23.07.1975-18.04.2023) Уродженець Донецька. Проживав у Черкаській області. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації переїхав до Львова. Добровольцем вступив до складу військової частини А4084, виконував бойові завдання на території Донецької області.

Нагадаємо, під Бахмутом, виконуючи бойове завдання, 26 квітня загинув сержант Володимир Кріль.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності