У Львові на Героїв УПА реконструюють офісний центр

Героїв УПА, 73

Мансардні приміщення реконструюють у повноцінний поверх

У Львові на вул. Героїв УПА, 73 розбудують існуючий 5-ти поверховий офісний центр.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 5 травня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Містобудівні умови та обмеження на реконструкцію та розширення групи нежитлових приміщень затвердили ТОВ «Офісний центр Т-73». Тут планують здійснити невелику прибудову зі сторони двору, де буде додатковий вихід.

Також компанія реконструює мансардні приміщення у повноцінний поверх. Як зазначили на засіданні, це зроблять для того, аби максимально ефективно використовувати офісні приміщення.

Проводитимуться роботи на ділянці площею 0,2737 га. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення, частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 55%. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд повинна становити 25,55 м від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних елементів виходу на даних будівлі.

Згідно з інформацією аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Офісний центр Т-73», яка зареєстрована у Львові на вул. Героїв УПА, 73, де й проводитимуть реконструкцію. Засновницею компанії є Людмила Косенко.

Основною діяльністю ТОВ «Офісний центр Т-73» є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Нагадаємо, львів'яни просять врятувати історичну віллу у центрі міста. Розташована вілла у занедбаному стані у Галицькому районі Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності