• Головна
  • Новини Львова
  • Громаді Львова повернули незаконно захоплене приміщення у центрі міста, вартістю 20 млн

Громаді Львова повернули незаконно захоплене приміщення у центрі міста, вартістю 20 млн

Прокурори в суді довели, що одна з мешканок міста неправомірно заволоділа нежитловими приміщеннями у центральній частині Львова

Прокуратура через суд повернула громаді Львова приміщення у центрі міста.

Про це йдеться на сторінці прокуратури Львівської області.

Прокурори в суді довели, що одна з мешканок міста неправомірно заволоділа нежитловими приміщеннями у центральній частині Львова.

Відповідачка на підставі договору дарування отримала у власність квартиру разом з коморою в підвалі у багатоквартирному будинку. Згодом вона викупила ще одне підвальне приміщення на підставі договору купівлі-продажу. Також отримала ще три нежитлові приміщення за рішенням районної адміністрації в користування.

Після чого жінка звернулась до комунального підприємства, щоб об’єднати квартиру, яка є у її власності, з нежитловими підвальними приміщеннями, які надані їй в користування - в одне приміщення.

На підставі цього запиту, їй видали висновок, що технічно можливо об’єднати квартиру з нежитловими підвальними приміщеннями по фактичному користуванні загальною площею 192,1 кв. м. Проте, документів на решту приміщень у відповідачки не було, оскільки вона викупила лише частину спірних приміщень.

Однак на підставі висновку, яке надало комунальне підприємство, вона звернулась до державного реєстратора, який зареєстрував право приватної власності на підвальні приміщення, які відповідачці фактично не належать.

Внаслідок таких дій вона незаконно заволоділа рештою підвальних приміщень у будинку, вартість яких становить понад 20 млн грн.

Нагадаємо, у Львові Шевченківський відділ державної виконавчої служби змусив забудовника демонтувати зайвий поверх у торгово-офісному центрі на вулиці Промисловій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності