У Львові розвалився щойно постелений асфальт поблизу дитсадка (фото)

У Львові розвалився щойно постелений асфальт поблизу дитсадка (фото)

Звернення скерували в Шевченківську РА

У Львові містяни обурились роботами дорожників. За їх словами, 2 травня поблизу садочка №94, що по вулиці Яцкова, постелили асфальт. Проте вже наступного дня він буквально розвалився.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Гаряча лінія міста Львова».

«Біля садочка №94 по вул. Яцкова,15 у вівторок 2 травня постелили асфальт. Фотографії зроблено наступного дня, 3 травня. Зразу видно, добротно зроблено, «на віка». Якщо були виділені ресурси на асфальто-покриття цього місця, ну то зробіть вже по-людські. Навіть якщо планується другий шар, то ви його просто на бруд і пил кладете? Прошу адміністрацію розібратися і зробити людську латку. Там мами з возиками цілий день їздять, зробіть якісь підйоми з боку, щоб не перестрибувати через бордюри», - написала у зверненні користувачка Nelli Savelieva.

Водночас адміністратори спільноти відреагували на звернення й скерували його в Шевченківську районну адміністрацію, а про результат повідомлять згодом.

Нагадаємо, у Львові містяни обурились діями дорожників на вулиці Драгана. За їх словами, там вирізали великі шматки асфальту, хоча там була хороша й рівна дорога.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності