Львівський суд звільнив від покарання прихильника «русского мира»

суд
Фото: Freepik

Чоловік поширював дописи у підтримку російських військових і війни Росії проти України

Франківський районний суд м. Львова звільнив від відбування покарання чоловіка, який підтримував війну Росії проти України.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/1583/23.

Зазначається, що чоловік був зареєстрованим у соціальній мережі «Однокласники» під обліковим записом «Вадим Катков». На своїй сторінці він поширював публікації в підтримку російських військових та Росії.

Так, з 20 квітня 2022 року до 12 серпня 2022 року він поширив 31 публікацію з літерою «Z» та написами у підтримку Росії.

Зокрема, у них містилися свої висловлювання: «Россию не остановить бандеровщина будет уничтожена!», «Zа мир Zа наших», «Zа правду! Zа мир без нацизма!», «Я поддерживаю армию Росии», «Кто за русских, За русских даже лайка не жалко» тощо.

Між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою чоловік визнав свою вину у скоєному.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та визнав чоловіка винним у виправдовуванні, визнанні правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України.

Йому призначили 3 роки 6 місяців позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки випробувального терміну.

Тепер чоловік повинен періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти про зміну місця проживання.

Нагадаємо, львівський суд виніс вирок ще одному чоловіку, який підтримував та виправдовував війну Росії в Україні.Під час телефонних розмов із сусідом у квітні 2022 року він вжив висловлювання, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії Росії проти України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності