«Хамство неприпустиме»: львів’ян обурив ресторан, який нищить газон

«Хамство неприпустиме»: львів’ян обурив ресторан, який нищить газон

Звернення скерували в Галицьку РА

У Львові містяни поскаржились на недобросовісних підприємців. За їх словами, один із закладів харчування нищить газон у Галицькому районі міста.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Підкажіть, чи мають право подібні заклади, як цей, «Сицилійський дворик», що відкрився за адресою: вул. Б. Хмельницького, 20, розставляти столики прямо на газоні у сквері?!», - написала у зверненні користувачка Ірина Кучук.

Жінка каже, що її та всіх довколишніх сусідів це неабияк обурює, адже в цьому парковому місці стоять історичні скульптури, які є цінними для міста.

«А таке розташування столиків навколо них паплюжить цінність самого об'єкта. Біля цього кафе є облаштоване бруківкою місце для столиків, то ж для чого топтати і в буквальному сенсі загарбувати паркову зону!? За місяць там буде поле! Прошу це поширити і посприяти, аби це порушення надалі не відбулося! Впевнена ніяких дозволів вони не мають і на таке дозвіл не надається. Телефонувала безпосередньо до них по цьому питанню, як завжди, в них все в порядку. Це хамство неприпустиме!», - зазначила авторка допису.

Водночас адміністратори спільноти скерували звернення в Галицьку районну адміністрацію, а про результат обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, раніше львів’яни скаржились на несправний світлофор, який створює небезпеку для пішоходів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності