• Головна
  • Новини Львова
  • Експлуатувалась понад 40 років: у Львові на Стрийській міняють ділянку магістральної тепломережі

Експлуатувалась понад 40 років: у Львові на Стрийській міняють ділянку магістральної тепломережі

Експлуатувалась понад 40 років: у Львові на Стрийській міняють ділянку магістральної тепломережі

Мережа великого діаметра вичерпала термін придатності

На вулиці Стрийській у Львові відбувається заміна магістральної теплової мережі від ТЕЦ-1. Це один з елементів підготовки до нового опалювального сезону.

Про це 2 травня повідомили у Львівській міській раді.

Як зазначають тепловики, це мережа великого діаметра, що експлуатувалася з 1981 року, відтак вичерпала термін придатності.

«Тут буде замінено 130 м трубопроводу діаметром 720/900 мм. Це мережа великого діаметра і від неї іде розгалуження на кілька прилеглих вулиць. Відтак її заміна є дуже важливою для надійної роботи в зимовий період», - кажуть в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Труби міняють на попередньоізольовані, що дозволить зменшити тепловтрати. Також це підвищить надійність роботи такої труби.

«Розпочали ці роботи саме в час гідравліки, щоб зменшити незручності через відсутність гарячої води. Адже роботи із заміни тепломережі теж вимагають призупинення подачі гарячого водопостачання», - зауважили в установі.

Нагадаємо, з 1 травня львівські теплопостачальні підприємства розпочали гідравлічні випробування теплових мереж. На час проведення гідравліки буде відсутня гаряча вода.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності