У Львові 18-річну дівчину можуть посадити на 8 років за збут наркотиків

У Львові 18-річну дівчину можуть посадити на 8 років за збут наркотиків

Дівчина розповсюджувала заборонені речовини, роблячи «закладки». За скоєне їй загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років.

У Львові поліцейські затримали 18-річну зловмисницю за підозрою у розповсюдженні наркотичної речовини «PVP».

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Зловмисницю, 18-річну львів’янку, 27 квітня о 18:00 викрили дільничні офіцери поліції Львівського районного управління поліції №2 під час обстеження території обслуговування у парку на вулиці Янева.

З собою вона мала 11 згортків з речовиною, схожою на наркотичний засіб «PVP», частину з яких вона вже встигла розкласти.

У помешканні затриманої правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на «PVP», засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові затримали чоловіка з наркотиками на 75 тис. гривень. Чоловік з собою він мав пакунок з речовиною, схожою на наркотичний засіб «канабіс», масою близько 250 грамів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності