Львів’янин став шостою найсильнішою людиною світу

Львів’янин став шостою найсильнішою людиною світу

Львівський стронгмен, який нещодавно став Найсильнішою людиною Європи, цього разу посів шосте місце серед 10-ти найсильніших силачів світу

З 19 до 23 квітня в США відбулися змагання 2023 World's Strongest Man, у яких взяли участь двоє українців - львів'янин Павло Кордіяка та киянин Олексій Новіков.

Про це пишуть на сторінці відділення НОК України у Львівській області

Львівський стронгмен, який нещодавно став Найсильнішою людиною Європи, цього разу посів шосте місце серед 10-ти найсильніших силачів світу. За підсумком шести силових вправ він набрав 31,5 очок.

Щодо Олексія Новікова (другий після Кордіяки на турнірі найсильніших стронгменів Європи-2023), то він здобув третє призове місце (41 очко), поступившись тільки канадцю Мітчеллу Гуперу (53,5) та британцю Тому Столтману (49).

Нагадаємо, львів’янин Павло Кордіяка встановив світовий рекорд і тим самим здобув звання «Найсильнішої людини Європи». Змагання пройшли 1 квітня в англійському Лідсі, який вважають батьківщиною стронгмену в Європі.

LViV.MEDIA публікувало інтерв’ю з 27-річним стронгменом зі Львова Павло Кордіяка встановив новий світовий рекорд у вправі Колеса Конана.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності