• Головна
  • Новини Львова
  • Не дорога, а смуга перешкод: львів’яни просять облаштувати хідник у Сихівському районі

Не дорога, а смуга перешкод: львів’яни просять облаштувати хідник у Сихівському районі

Не дорога, а смуга перешкод: львів’яни просять облаштувати хідник у Сихівському районі

У Сихівській РА пообіцяли обстежити вказану ділянку до 19 квітня

У Львові містяни просять облаштувати ділянку для пішоходів на вулиці Вернадського. За їх словами, пішоходи змушені йти або по проїжджій частині дороги, або через автомийку, долаючи великі ями я калюжі, болото.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

«Прохання, виділити і облаштувати ділянку для пішоходів, (довжиною приблизно 50-100 метрів) по вул. Вернадського, що біля автовокзалу, в напрямку вздовж до житлових будинків. Пішоходи змушені йти або по проїжджій частині дороги поміж автомобілі, або через автомийку, долаючи великі ями я калюжі, болото. Додаю фото цієї ділянки в двох напрямках і скрін з карти (червоною лінією позначила дорогу, зеленою - шлях через автомийку)», - написала у зверненні користувачка Natali Ketsman.

Водночас у Сихівській районній адміністрації зазначили, що вказану ділянку обстежать до 19 квітня 2023 року. Тоді як адміністратори «Гарячої лінії міста Львова» згодом повідомлять про результат.

Нагадаємо, львів’яни поскаржилися на знищені переходи поблизу Стрийського автовокзалу. Місцеві жителі кажуть, що це сталось через сусіднє із будинками будівництво.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності