• Головна
  • Новини Львова
  • Ні пройти, ні перепливти: львів’яни поскаржилися на дорогу поблизу дитсадка на вулиці Панча

Ні пройти, ні перепливти: львів’яни поскаржилися на дорогу поблизу дитсадка на вулиці Панча

Ні пройти, ні перепливти: львів’яни поскаржилися на дорогу поблизу дитсадка на вулиці Панча

У Шевченківській РА повідомили, що видатків на облаштування хідника наразі не передбачено

У Львові містяни поскаржилися на стан дороги поблизу дитячого садка на вулиці Панча.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Зокрема, місцеві жителі кажуть, що там можна пройти лише за сприятливої погоди. Водночас погіршують ситуацію водії, які паркують свої автомобілі на газоні.

Відтак містяни просять провести ремонт цієї ділянки та встановити антипаркувальні стовпці.

«Це доріжка до дитячого садочку на Панча 16, тут ні коляскою проїхати, ні перепливти. Висихає це озеро тільки коли тривалий час сонячна і суха погода. Проблему погіршують авто, які вирішили, що газон це парковка і перетворили його в одне велике болото! Я вже писала скаргу в додатку 15-80, і мені сказали що роботи були проведені. ОСББ будинку поруч нічого не може зробити, адже ця територія на балансі міста. ЖЕК в грубій формі каже, що нічого не буде робити. Будь ласка, підніміть доріжку, покрийте бруківкою, та поставте стовпці, щоб не заїжджали авто», - написала у зверненні користувачка Ольга Ульванська.

Натомість адміністратори спільноти скерували звернення у Шевченківську районну адміністрацію. Там у свою чергу повідомили, що видатків на облаштування хідника за вказаною адресою бюджетом Львівської міської територіальної громади на 2023 рік не передбачено.

«Щодо облаштування антипаркувальних стовпців на вищевказаній ділянці районна адміністрація інформує, що у м. Львові працює патрульна поліція, яка має повноваження складати протоколи та притягувати порушників ПДР до адміністративної відповідальності. При виявленні автомобілів, які порушують правила дорожнього руху, а саме п. 15. 10, районна адміністрація рекомендує викликати наряд патрульної поліції», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Трильовського 27-29 водії паркуються на газоні та псують його.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності