4 тонни скла за місяць зібрали та вивезли на переробку у Львові

4 тонни скла за місяць зібрали та вивезли на переробку у Львові

У зелений контейнер із написом «Скло» можна викидати банки від консервацій, флакони від косметики та ліків, пляшки від напоїв

Майже 4 тонни скла вдалось зібрати та вивезти на вторинну переробку за останній місяць.

Про це повідомили у ЛКП «Львівспецкомунтранс», пишуть на сторінці Льіввської міської ради.

Контейнери для скла вже становили у Личаківському і Залізничному районах, а до червня планують розставити їх на всіх об’єктах, які обслуговує підприємство.

«4 тонни скла - це дуже багато, якщо уявити, що всі ці відходи могли потрапити на звалище. А тепер принесуть повторну користь.

Відтак зараз активно працюємо над тим, аби забезпечити всі наші майданчики контейнерами для скло-відходів. Це точно зменшить кількість загального сміття у баках, а значить стане приємною несподіванкою для наших замовників послуг. Цифри у їхніх платіжках також можуть зменшитись.

Дякуємо львів’янам, які йдуть нам назустріч у спільній дуже корисній справі», - наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

У зелений контейнер із написом «Скло» можна викидати банки від консервацій, флакони від косметики та ліків, пляшки від напоїв.

Не підлягають переробці: кришталь, жаростійке та ударостійке скло, лампи.

Нагадаємо, у комунальному підприємстві «Зелене місто» закликали мешканців підтримувати культуру розумного споживання ресурсів та нагадали, куди можна здавати скло та скляні вироби на переробку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності