Найдорожчі будинки Львова: як вони виглядають та скільки коштують

Найдорожчі будинки Львова: як вони виглядають та скільки коштують

Будинки кардинально відрізняються за стилем

Ще минулого року в Україні зросла ціна на купівлю та оренду будинків та квартир. Львів не став винятком. Розповідаємо, як виглядають два найдорожчі будинки Львова та скільки вони коштують.

3-поверхова вілла у Брюховичах

Ця триповерхова цегляна вілла за авторським проєктом розташована у Брюховичах, що поблизу Львова. Ціна 6-кімнатного будинку на ділянці 30 соток — 1 100 000 $ (42 280 000 грн). Водночас територія не лише огороджена, а перебуває під охороною. Також для власника будівлі зробили спортивний та дитячий майданчики.

Загальна площа будинку — 600 кв.м. На ділянці розміщені: велика літня тераса з кухонною технікою, будинок для охорони, навіс для мийки авто та гараж 50 м2.

4-кімнатна вілла на вулиці Коновальця

Триповерхова вілла з 4-кімнатами розташована на вулиці Є. Коновальця у Львові. На першому поверсі: вітальня, панорамні розсувні двері, які ведуть на вихід до саду, відкрита кухня разом із столовою та зона відпочинку. На другому поверсі розташована головна спальня з гардеробною, ванна кімната з ванною та душем. Також тут є ще одна спальня з просторою шафою та окремою ванною.

На третьому поверсі розмістили кабінет, ще одну гардеробну та кімнату відпочинку з більярдом. На цокольному поверсі— кімната для фітнес-центру з сауною, душем та зоною відпочинку, а також технічна кімната, пральня та три приміщення під комори.

Дизайн меблів розроблений італійськими дизайнерами, які використали в інтер’єрі натуральний камінь та дерево.

Ціна вілли — 1 290 000$ (49 580 000 грн), а загальна площа — 410 кв.м.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, як виглядають найдорожчі квартири у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності