У Львові на 5 років за ґрати посадили кишенькового злодія

зловмисник
Фото: Freepik

Чоловік вже був раніше судимий за викрадення чужого майна

Шевченківський районний суд м. Львова посадив за ґрати кишенькового злодія, який викрав гаманець у маршрутці.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/2633/23.

Зазначається, що зловмисник, їдучі у маршрутці №183, яка рухалася по вул. Шевченка, таємно викрав із чужої сумки гаманець у якому була 1 тис. гривень.

У суді обвинувачений підтвердив вину у скоєному та зазначив, що після викрадення чужого майна вийшов із маршрутки. По дорозі він гаманець викинув, а гроші забрав собі, після чого був затриманий працівниками поліції. Всі викрадені гроші потерпілій він повернув під час досудового розслідування.

При обранні покарання суд врахував, що чоловік вже був раніше судимий за викрадення чужого майна.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у крадіжці та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років два місяці. Строк відбування покарання ухвалили рахувати з дня фактичного затримання – з 21.01.2023 року.  

Нагадаємо, на Львівщині звільнили від покарання чоловіка, який вкрав у родича понад 200 тис. грн. Чоловік приїхав до будинку своєї бабці без її дозволу забрати свої, адже він раніше у цьому будинку проживав. Також у цьому будинку проживав його дядько. Скориставшись моментом, що за ним ніхто не спостерігає, зловмисник пішов в одну із кімнат та викрав зі шкатулки 5200 доларів та 500 євро.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності