Львів попрощається з Героєм Любомиром Сенівим

Львів попрощається з Героєм Любомиром Сенівим

У Любомира Сеніва залишились мама, дружина, син, донька та дві сестри

Завтра, 3 квітня, Львівська громада попрощається з Любомиром Сенівим, який загинув у бою, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради.

Чин похорону Любомира Сеніва розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Любомир Сенів (07.07.1972-27.03.2023) львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №30. Закінчив Львівський торговельно-економічний університет (тоді – Інститут).

Після завершення навчання проходив військову службу в Тернополі. У мирний час працював у меблевій та транспортній сферах на місцевих приватних підприємствах.

Захоплювався розведенням голубів – цей символ миру був для Любомира Сеніва справою всього життя.

Із першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав територіальної оборони. Боровся із загарбниками у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Був відданий військовій справі, сумлінно виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави.

У Любомира Сеніва залишились мама, дружина, син, донька та дві сестри.

Нагадаємо, на війні загинув 38-річний Захисник зі Львівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності