Квартира як решето, а постраждалого оперують: нові подробиці вибуху гранати у Львові

Квартира як решето, а постраждалого оперують: нові подробиці вибуху гранати у Львові

Будинок внаслідок вибуху не постраждав. Всі комунікації там працюють справно

Постраждалий внаслідок вибуху гранати у квартирі Львова знаходиться в реанімації. Він отримав численні осколкові поранення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Увечері, близько 11 години, 31 березня стало відомо про вибух гранати у квартирі в одній із багатоповерхівок Львова. Внаслідок цього загинув 44-річний чоловік, який був гостем у цій квартирі. Окрім того, власник квартири отримав серйозні поранення. Зараз він перебуває під наглядом медиків.

«Будинок, внаслідок вибуху на 8-му поверсі, не постраждав, світло, газ та вода подаються до інших квартир. Вибуховою хвилею вибило лиш вхідні двері до квартири та вікна. Поки тимчасово не працює ліфт, проте аварійна служба уже ліквідовує несправність», — зазначила керівниця Шевченківського району Ірина Джурик.  

У лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання розповіли, що постраждалого 52-річного львів’янина госпіталізували до них з множинним осколковими пораненнями тіла та ураженням правого ока. Його прооперували, і зараз він перебуває у реанімації. Його стан — стабільний.

Нагадаємо, вибух гранати у квартирі на Замарстинівській забрав життя 44-річного чоловіка. Він був мешканцем Чернігова. Чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності