• Головна
  • Новини Львова
  • На вулиці Богданівській у Львові замінили частину найкритичнішого відрізка водопроводу: коли закінчать роботи

На вулиці Богданівській у Львові замінили частину найкритичнішого відрізка водопроводу: коли закінчать роботи

200 метрів аварійної ділянки водопроводу планують замінити до Великодня

Впродовж останніх двох тижнів ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» проводять заміну аварійних ділянок водопроводу на вул. Богданівській. Загалом роботи триватимуть до середини квітня.

Про це повідомили на сторінці комунального підприємства у Facebook.

Зазначається, що ці роботи необхідні, аби водопостачання мешканцям вул. Богданівської відбувалось надійно і без витоків.

«Певні ділянки мережі у Львові є «лідерами» за кількістю аварій та витоків. Однією із таких був водопровід на вул. Богданівській. Ремонтна дільниця РЕД-5 нашого підприємства за останні 2 тижні уже замінила 200 метрів найкритичнішого відрізка труби діаметром 110 мм. Попереду – ще одна ділянка на вул. Пластовій, вздовж залізничної колії», - йдеться у повідомленні.

В ЛМКП «Львівводоканал» кажуть, що погода сприяє ремонтним роботам, тож ще 200 метрів аварійної ділянки водопроводу планують замінити до Великодня.

«Складність робіт полягає у тому, що у зв’язку з великою кількістю комунікацій, які там проходять, копання траншеї частково доводиться проводити вручну», – розповідають у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, вже невдовзі на площі Галицькій запрацює фонтан «Кульбаба». Там вже встановлюють насоси, які на зимовий період демонтували. Відтак щойно випогодиться, фонтан запрацює.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності