Мільйон разів "Слава Україні": як у "Криївці" встановили новий рекорд

Мільйон разів "Слава Україні": як у "Криївці" встановили новий рекорд

Сьогодні його офіційно зафіксували.

Сьогодні у кнайпі "Криївка", що на площі Ринок у Львові, встановили рекорд України. Офіційне привітання Збройних Сил України "Слава Україні! — Героям Слава" тут вигукнули понад 1,2 мільйонів разів. Рекорд потрапив до категорії «Державність». Результати зафіксували за підрахунками згідно із статистикою відвідувань закладу. 

Урочисто вручили диплом Книги Рекордів України охоронцеві кнайпи — Миколі Панченку, який вітає гостей гаслом. Привітали пана Миколу під оплески та вигуки й відвідувачі закладу. Такий сюрприз став для нього неочікуваним, колеги по роботі підготували його таємно.

Чоловік розповів Lviv.Media, що працює у "Криївці" майже 14 років. На роботу до закладу потрапив випадково, за оголошенням.

«Кума посмілася, сказала, що є така робота. Сказала, що потрібен представницький чоловік у "Криївку". Пройшов співбесіду, чекав півтора місяці. Так і працюю тут з першого дня», — розповідає пан Микола.

Раніше чоловік працював і кухарем, і водієм. Гасло у закладі запровадив особисто.

«Для мене гасло має дуже велике значення. Я вважаю, що навчив мільйони людей говорити "Слава Україні! — Героям Слава". Я не хвалюся, але це для мене важливо», — додав охоронець. 

Чоловік говорить, що багато хто не знає гасла, тож відвідувачів доводиться вчити. Проте його знають навіть іноземці. Якщо клієнт не розуміє що відповідати — йому підказують.

Трапляються й такі випадки, коли гостей не пускають до кнайпи через хамство та образи. Таке буває приблизно раз на місяць.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності