Львів’янки вибороли «бронзу» та «срібло» чемпіонату України з гімнастики

Львів’янки вибороли «бронзу» та «срібло» чемпіонату України з гімнастики

Представниці львівського клубу «Багіра» вибороли медалі у командних змаганнях

Днями в Ужгороді відбувся чемпіонат України з гімнастики серед клубних команд. На цих змаганнях представниці львівського клубу «Багіра» вибороли бронзові медалі.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Випередили спортсменок зі Львова лише вихованки «Школи Дерюгіних», що в Києві та клубу «Грейс» з Дніпра. Зазначимо, що за львівський клуб виступали:

  • Сніжана Ощіпко;
  • Богдана Мельник;
  • Катерина Степаненко;
  • Вікторія Житняк.

Крім того, в Ужгороді також відбувся Чемпіонат України у групових вправах за програмою кандидатів у майстри спорту. У цій дисципліні збірна Львівщини опинилась на другому місці. Попереду гімнасток нашої області опинилась лише команда, що повністю складається із топ-спортсменок національної збірної.

«Це «срібло» – результат наполегливих тренувань та вдалого виступу Анни Єргієвої, Вероніки Скригіної, Анастасії Щелецької, Єлизавети-Мішель Федун, Юлії Обух, Анни-Марії Якимів, а також потужної тренерської роботи Катерини Сороковської та Ірини Іванів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у Кропивницькому відбувся чемпіонат України зі спортивної гімнастики. На нагороди позмагались представники 6 областей, в яких розвивають цей вид спорту. Так, 16-річна Ілона Крупа зі Львівщини стала абсолютною чемпіонкою України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності