• Головна
  • Новини Львова
  • Лежала непритомна у квартирі, а поруч — мертвий собачка: у Львові через пожежу ледь не загинула жінка

Лежала непритомна у квартирі, а поруч — мертвий собачка: у Львові через пожежу ледь не загинула жінка

Лежала непритомна у квартирі, а поруч — мертвий собачка: у Львові через пожежу ледь не загинула жінка
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Жінку у важкому стані госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню

У неділю вночі, 26 березня, у Львові виникла пожежа на вулиці Максимовича М., 5. Займання сталося на кухні в квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття рятувальників з вікна помешкання вибивався густий чорний дим.

Двері квартири були зачинені, тож вогнеборці за допомогою ручного лома відчинили двері квартири. Біля вхідних дверей в коридорі виявили без свідомості старшу жінку 1933 року народження, поряд без ознак життя лежала її маленька собачка.

Рятувальники винесли потерпілу із квартири на свіже повітря та передали медикам для надання подальшої допомоги. Жінку у важкому стані госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню. Львова.

Квартира була заповнена токсичними продуктами горіння, тож рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборцям вдалось оперативно локалізувати пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню.

Пожежу локалізували о 00:02 та ліквідували о 00:05 у складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, вікно, холодильник, облицювання стін та стелі на площі 10 кв.м.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, на Львівщині на пожежі будинку врятували 42-річного чоловіка. Постраждалого витягнули за допомогою рятувального пристрою та вивели на свіже повітря та передали медикам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності