Британці та поляки посадять у модульному містечку Львова дерева

Британці та поляки посадять у модульному містечку Львова дерева

Саме за кошти Польщі та Великої Британії містечко вдалося побудувати

Завтра, 27 березня, найбільше модульне містечко, яке облаштоване на пр. Червоної Калини,72а, відвідають представники Польщі і Великої Британії.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Саме за кошти цих країн містечко вдалося побудувати. А саме, 480 модулів закуплені, доставлені та змонтовані за кошти уряду Польщі та Урядової агенції зі стратегічних резервів цієї країни, а 160 модулів за кошти Великобританії.

Заселення у четверте і найбільше у Львові модульне містечко розпочалося 1 лютого цього року. Зараз тут проживають 707 людей. Містечко складається з восьми двоповерхових будівель, або 640 модулів. У комплект входять меблі, сантехніка, матраци, обігрівачі та металеві сходи.

Основною перевагою містечка на Сихові є те, що тут будиночки так званого коридорного типу. Люди, які живуть у модулях, виходять із кімнат не на вулицю, а у коридор, де краще зберігається тепло. А санвузли тут є не окремими блоками, а всередині. Також в приміщеннях є їдальні, де люди можуть приготувати собі їсти та попрати речі.

Усі роботи з благоустрою, водопостачання, освітлення виконали комунальні підприємства Львова. Електропостачання допомогло облаштувати ПрАТ «Львівобленерго».

Завтра, 27 березня, за участю представників Польщі і Великої Британії у містечку висадять перші дерева.

Нагадаємо, Сихівська районна адміністрація проведе поточний ремонт та улаштування тротуарів і пішохідних доріжок у тимчасовому містечку для внутрішньо переселених осіб за 1,5 млн грн.

Згідно з договором, комунальне підприємство повинне розібрати покриття з дрібнороздрібних фігурних елементів мощення на площі 86 кв. м та розібрати бетонні поребрики на площі 128 м.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності