У Львові на площі Галицькій незабаром запрацює фонтан «Кульбаба»: деталі

У Львові на площі Галицькій незабаром запрацює фонтан «Кульбаба»: деталі

Фахівці проводять фінальні роботи перед запуском

Вже невдовзі на площі Галицькій запрацює фонтан «Кульбаба». Там вже встановлюють насоси, які на зимовий період демонтували. Відтак Щойно випогодиться, фонтан запрацює.

Про це повідомили на сторінці «Львів. Містобудування» у Facebook.

Обладнання, яке буде перекачувати воду, найближчим часом ще раз перевірять фахівці.

«Для повноцінної роботи водограю все зроблено: є чаша, проведено воду, закуплено та встановлено насоси - з їхньою допомогою вода буде циркулювати. Повністю виконано роботи із влаштування нових мереж та реконструкції старих. Є підсвітка, лічильник та договір щодо постачання світла», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі роботи виконує підрядна організація на замовлення «Львівводоканалу».

Додамо, що на площі Галицькій триває реконструкція. Нині 70% площі викладено бруківкою та гранітною плиткою. Решту – тимчасово переклали плиткою повторного використання. Також сформовано місце для клумб, подекуди висаджено дерева й повністю виконано роботи з ознакування розташування костелу Воздвиження Чесного Хреста. Крім того, демонтовано світильники – аналогічні до тих, що на протилежному боці вулиці. Натомість ще раніше з площі демонтували чотири МАФи, а ще три демонтують після відновлення робіт із благоустрою площі.

Нагадаємо, Стрийський парк готується до весняного сезону. Тут розпочали ремонт однієї з окрас центральної липової алеї — фонтану «Івасик-Телесик» — для нього виготовлять нові скульптури лебедів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності