24 березня у Львові проведуть в останню путь добровольця, який загинув на сході

24 березня у Львові проведуть в останню путь добровольця, який загинув на сході

Чоловік працював у будівельній сфері та був затятим рибалкою

У п’ятницю, 24 березня, Львів попрощається з Героєм Назарієм Яремчуком.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Назарій Яремчук — народився 22 травня 1986 року. Він навчався у Середній загальноосвітній школі №84 у Львові. Протягом 10 років, з 2003 по 2013 роках, Назарій проживав у Іспанії. Чоловік працював у будівельній сфері та був затятим рибалкою.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ Назарій Яремчук добровольцем вступив до лав територіальної оборони. Він служив у складі військової частини Державної спеціальної служби транспорту. Він виконував бойові завдання на східному напрямку. Загинув Назарій Яремчук 17 березня 2023 року. Вдома на нього чекали батьки, дружина, син та сестра.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, на Донеччині загинув стрілець з Львівщини, який воював у "Карпатській Січі". Герой пішов воювати лише два місяці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності