Львів 18 березня попрощається із загиблими на війні Героями

Львів 18 березня попрощається із загиблими на війні Героями

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання

У суботу, 18 березня, Львів попрощається із Володимиром Галаном та Павлом Максимовим, які захищали Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11-й годині у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічні довідки Героїв

Володимир Галан (14.04.1989-10.03.2023). Львів’янин.

Навчався у Закладі загальної середньої освіти №87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець. Після завершення навчання спершу працював будівельником, згодом – у сфері перевезень. Протягом останнього періоду працював на місцевій станції технічного обслуговування. У вільний час захоплювався рибальством, збиранням грибів та автомобілями.

З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Володимира Галана залишилися батьки, сестра, двоє бабусь та двоє племінників.

Павло Максимов (19.07.1985-10.03.2023). Народився у Тернополі.

Більше 20 років разом із родиною проживав у Донецьку. Тут закінчив Ліцей при Донецькому національному університеті, під час навчання особливо захопився хімією. Здобував освіту у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. Прийнявши рішення присвятити життя науці, почав працювати провідним спеціалістом у Товаристві з обмеженою відповідальністю «АЛТ Україна ЛТД».

У вільний час обожнював подорожувати, із «туриста-любителя» став справжнім альпіністом-спелеологом. Вивчав психологічні та філософські праці, займався велоспортом, намагався максимально розкривати увесь свій потенціал. Проте окупація Донецька змусила Павла Максимова з родиною покинути рідний дім.

З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами у складі 112-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Північ» Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Павла Максимова залишилися батьки, брат та наречена.

Нагадаємо, на війні проти російських загарбників загинув житель села Розвадів, Стрийського району — Михайло Тайстра.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності