Департамент агломерації Львівської міськради орендує автомобілі за пів мільйона

автомобілі

У тендері взяла участь лише одна компанія – ЛКП «Ратуша-сервіс»

Департамент міської агломерації Львівської міськради витратить понад пів мільйона гривень на оренду автомобілів із водіями. Очікувана вартість послуг з перевезення становить 562 тис. грн.

Відповідний тендер опублікований на порталі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією, автомобілі повинні бути не раніше 2018 року з об’ємом двигуна від 1,6 л, з підвищеним рівнем безпеки, клімат контролем та задніми і передніми електросклопідіймачами.

Послуги надаватимуться до кінця 2023 року. За цей час планується, що автомобілі проїдуть 22,5 тис. км або 1630 годин.  

Подаватися автомобілі для чиновників департаменту повинні не пізніше ніж через 15 хв з часу після дзвінка замовника. Водії повинні проходити щоденний медичний огляд перед виїздом і при поверненні в гараж. Автомобілі і водії повинні мати страхування.

Окрім того, щодня впродовж восьми годин переможець тендеру повинен мати можливість виконувати замовлення не менше ніж одним легковим автомобілем, а також ще трьома автомобілями згідно заявок.

У тендері взяла участь лише одна компанія – Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» з пропозицією 559 тис. грн. Відповідно до поданої документації, у комунальному підприємстві працює 23 водії. На підприємстві є 30 автомобілів різних марок, зокрема: Toyota, Mazda, Daewoo, Meredes, Skoda, Peugeot, Volkswagen.

Нагадаємо, евакуацію авто у Львові віддали київській фірмі, яка фігурувала у корупційному скандалі. Закупівлю здійснило ЛКП «Львівелектротранс». Угоду з орендодавцем, ТОВ «Експедиція 777», підписали 28 лютого.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності