У Львові звільнили від покарання хлопця, який жорстоко побив людину

суд

На момент побиття людини він був неповнолітнім

Франківський районний суд м. Львова призначив випробувальний термін вирок хлопцю, який бувши неповнолітнім жорстоко побив людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/7513/22.

Інцидент стався ще у серпні 2022-го, втім вирок суд виніс лише 3 березня 2023-го. Між хлопцем та потерпілим виник раптовий конфлікт, під час якого обвинувачений почав бити останнього рукою в область спини та грудей. Після того, як потерпілий впав, хлопець продовжував його бити.

Внаслідок травм чоловік отримав закритий перелом латеральної кісточки зі зміщенням фрагментів.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному визнав повністю та пояснив, що з чоловіком, якого він побив, раніше знайомий не був. У день інциденту до нього додому прийшов знайомий із потерпілим, де вони розпивали алкогольні напої. У якийсь момент між ними виник конфлікт, у ході якого він почав бити чоловіка.

Обвинувачений просив суд суворо не карати та запевнив, що у майбутньому подібного не повторить. На момент розгляду справи хлопець вже був повнолітнім.

Так, розглянувши  матеріали справи, суд вирішив визнати хлопця винного у завданні тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Йому призначили покарання у виді 1 року позбавлення волі, втім звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном.

Нагадаємо, у Самборі п’яна жінка зарізала свого товариша та подзвонила за порадою до священника. Суд вирішив визнати жінку винною у вбивстві та призначив покарання у виді 9-ти років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності