Стало відомо, коли вулицю Шевченка відкриють для проїзду

Стало відомо, коли вулицю Шевченка відкриють для проїзду

Вулиця Шевченка стане повністю проїзною вже до кінця травня

У Львівавтодорі повідомли, що зараз йде завершальна стадія реконструкції вул. Шевченка.

Про це пишуть на сторінці ЛКП “Львівавтодор”

Вулиця Шевченка стане повністю проїзною вже до кінця травня.

На відрізку від вул. Яцкова до вул. Бортнянського, де наприкінці лютого для проїзду транспорту відкрили праву смугу руху, вже встановили всі дорожні знаки, а також близько сотні антипаркувальних стовпців.

Залишається постелити два верхні шари асфальту на проїжджій частині, облаштувати велодоріжку та велосмугу, а також контактну мережу трамвая, освітлення, дорожню розмітку та зробити озеленення.

На відрізку від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого вже завершили облаштування центрального каналізаційного колектора, залишається до нього під’єднати 4 будинки. Наступного тижня мають розпочати копати корито під влаштування дорожнього одягу та трамвайної колії.

Також вже завершили облаштування двох заїздів до житлових комплексів “Ріел” та “Семицвіт”. На відрізку від вул. Ярослава Мудрого до цих ЖК замощено трамвайну колію, на проїжджій частині дороги ще потрібно постелити середній та верхній шари асфальту. Також облаштували тротуар від будинку №11 до будинку №15 вул. Шевченка, залишається укласти тротуарну плитку по парній стороні вулиці.

Нагадаємо, на одній з вулиць Львова продовжили заміну водопроводу. Рух транспорту не відкриють до середини квітня. «Тут замінять 300 м аварійного водопроводу, де були часті пориви і витоки води. Натомість прокладуть нові поліетиленові труби, які мають тривалий гарантійний термін використання», – пояснили у ЛМКП «Львівводоканал».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності