• Головна
  • Новини Львова
  • Відпустка не стала на заваді: львівська патрульна у вільний від роботи час допомогла затримати вбивцю

Відпустка не стала на заваді: львівська патрульна у вільний від роботи час допомогла затримати вбивцю

Поліцейська розповіла, що знає ймовірного зловмисника, адже це, напевно, її сусід

Львівська патрульна допомогла затримати ймовірного вбивцю. Зробила вона це, перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У понеділок, 13 березня, близько 15-ї години, правоохоронці отримали повідомлення про вбивство в багатоповерхівці на вулиці Довженка. За словами заявниці, з її під’їзду вибіг чоловік у крові та кричав, що в його помешканні сталося вбивство. Одразу після цього він втік.

Прибувши на місце події, патрульні підтвердили цю інформацію й викликали всі необхідні служби. Водночас до екіпажу підійшла патрульна Юлія Каторгіна, яка зараз перебуває у відпустці по догляду за дитиною та живе у тому ж дворі. Вона повідомила, що знає ймовірного зловмисника, адже це, напевно, її сусід, відтак може допомогти його затримати.

Так, патрульні обстежили прилеглі вулиці й невдовзі затримали 36-річного львів'янина. З'ясувалося, що під час побутового конфлікту він завдав 41-річному знайомому чисельні тілесні ушкодження, внаслідок яких чоловік й помер.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Самбірщині визнали винним в умисному вбивстві 43-річного чоловіка. Йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності