У Львові допомагають жінкам, чоловіки яких на війні

Жінки збираються, щоб підтримати одна одну та поділитися власним досвідом

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій відбуваються зустрічі жінок, чоловіки яких зараз на війні.

Про це пишуть на сайті Львівської міської ради

Це не лише можливість підтримати одна одну, а й поділитись власним досвідом і відчувати, що вони не самі, пишуть на сайті

«Ми розуміємо, як важливо для жінок знайти сили і ресурси справлятися з усіма труднощами, і бути "тилом" та спокоєм для своїх чоловіків та дітей. Якщо ви бажаєте долучитись – можете написати нам у приватні повідомлення або зателефонувати за номером 067 962 83 25», – зазначають у центрі.

Групу проводять психологи, які працюють у центрі. Зустрічі відбуваються щоп’ятниці у центрі (вул. Пекарська, 41). Початок – 17:00.

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій консультує також психологиня сестра Анисія. Вона сама колись була військовою та вже має чималий досвід роботи психологом з воїнами та їх рідними – понад 8 років.

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює на вул. Пекарській, 41 з 2016 року. Саме тут ветерани та їхні сім’ї отримують інформаційні, соціальні, психологічні та юридичні послуги. Контакти: 032 254 61 16; +38 067 962 83 25.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало інформацію, де внутрішньо переміщені особи можуть отримати медичну та психологічну підтримку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності