У Львові військова медсестра за відмову їхати на фронт заплатить 102 тис. штрафу

Її визнали винною у непокорі

Личаківський районний суд м. Львова оштрафував військову медичну сестру за відмову їхати у зону бойових дій. Жінка має заплатити 102 тис. грн штрафу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №463/937/23.

Зокрема, обвинувачена є операційною медичною сестрою нейрохірургічного відділення військової частини. Вона відкрито відмовилася виконувати бойове розпорядження командувача Медичних сил про відбуття у службове відрядження у зону бойових дій, чим вчинила непокору.

Під час досудового розслідування між сторонами було укладено угоду про визнання винуватості, яку затвердив суд. Так, жінку визнали винною у непокорі та призначили штраф у розмірі 102 тис. грн.

Нагадаємо, Пустомитівський районний суд Львівської області звільнив від відбування покарання чоловіка, який зберігав вдома боєприпаси та вогнепальну зброю. Зловмисник придбав та зберігав зброю без передбаченого законом дозволу. У чоловіка виявили 10 гранат, пістолет CZ-52, циліндричний пристрій ПБС, патрони до різних типів зброї, пістолет моделі «Макарова» та 16 патронів до нього, револьвер системи «Наган».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності