Трамвай, органний зал чи дощ: як же звучить Львів

Трамвай, органний зал чи дощ: як же звучить Львів

Автори проєкту продемонстрували сучасне життя міста, а також зміни, які відбулися з приходом повномасштабної війни

У соцмережах набирає популярності проєкт про те, як звучить Львів. Найпоширенішими варіантами є трамвай, органний зал чи дощ.

Таку ідею ініціювали на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт».

Там вийшов четвертий випуск проєкту «Як звучить світ… Україна», який розповідає про найбільше місто Заходу України — Львів.

«Для багатьох Львів – це площа Ринок, Ратуша, Оперний театр, парк Франка та багато інших місць, відомих кожному туристу та гостям міста. І, звісно, ми не оминули всім знайомих звуків, притаманних Львову. Але хотілося ще показати ті позитивні зміни, які дійсно надихають, викликають щиру повагу та віру у світле завтра. Навіть у часи смутку і скрути українці не здаються, продовжують щось будувати, створювати нове, допомагати ближньому, розвиватися. Це круто, це мотивує рухатися, жити не тільки заради себе, а й задля кращого майбутнього нашої держави», — зазначили автори проєкту.

Автори проєкту Євген та Наталія Синельникові разом з ведучим, композитором Євгеном Філатовим продемонстрували сучасне життя львів'ян та вимушених переселенців, а також зміни, які відбулися у місті з приходом повномасштабної війни.

Звучання органу та раритетного, врятованого від окупантів, фортепіано, сучасної ліри та труби з Ратуші, трамваю, вуличних музикантів й електронного саунду — все це поєдналося у мотивуючій композиції, присвяченій Львову.

Додамо, LVIV.MEDIA дослідило, як занедбані «сталінки» впливають на сприйняття львів’янами та туристами міста.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності