• Головна
  • Новини Львова
  • Конфлікт інтересів: у Львові судили чиновника міграційної служби, який сам собі видав паспорт

Конфлікт інтересів: у Львові судили чиновника міграційної служби, який сам собі видав паспорт

Суд
Фото: pexels

Прокурором внесено подання суб’єкту призначення про проведення службового розслідування

Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу керівника територіального відділу міграційної служби на рішення суду першої інстанції, яким його було визнано винним в конфлікті інтересів.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

Прокурори довели, що у жовтні 2021 року керівник одного із відділів міграційної служби у Львівській області не повідомив про наявність реального конфлікту інтересів. Все через те, що він здійснив розгляд власних документів щодо обміну паспорта старого зразка та видав собі особисто у формі ID-картки.

Відповідно, апеляційний суд скаргу на рішення суду першої інстанції залишив без задоволення, а рішення суду – без змін. Відтак чиновника визнано винним в порушенні порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Водночас прокурором внесено подання суб’єкту призначення про проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційного або пов'язаного з корупцією правопорушення.

Нагадаємо, у Львові на хабарі затримали експерта Державного підприємства «Західний експертно-технічний центр Держпраці».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності