У Львові відкрили першу хімічну лабораторію для молоді

Хімічне обладнання. Фото: Суспільне Львів

Для школярів та молоді участь в експериментах буде безкоштовною.

У Львові відкрили першу молодіжну лабораторію для проведення хімічних дослідів.

Про це повідомляє «Суспільне».

У Львівському молодіжному просторі Lviv Open Lab на Сихові відкрили першу молодіжну хімічну лабораторію. Там під наглядом науковців можна проводити різні види дослідів. Для відвідувачів доступні професійні реактиви та прилади для проведення досліджень. Заняття у лабораторії для школярів та молоді буде безкоштовним.

Школярі зазначають, що в школі немає можливості провести багато дослідів, однак сюди можна вільно прийти і провести всі бажані досліди. Окрім цього, до лабораторії можна звертатись для проведення шкільних уроків хімії.

«Ми тут подаємо не просто хімію, яка є в звичайних шкільних підручниках. А хімію в першу чергу практичну. Пропонуємо молодим людям поринути у практичне використання хімії, екології, біотехнології, все, що стосується того, що є навколо нас. Наш слоган: "Наука — поруч"», — каже керівниця простору Lviv Open Lab Олена Павлюк.

Лабораторію відкрили аби популяризувати як загалом науку, так і хімію, зокрема. Для цього залучили грантові та бюджетні гроші. Облаштували лабораторію у просторі Lviv Open Lab, на вулиці Червоної Калини, 58. Для школярів та молоді участь в експериментах буде безкоштовною.

Нагадаємо, у Червонограді школярі можуть навчитись поводитись зі зброєю та пройти курси тактичної медицини.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності