Володимир Зеленський зустрівся у Львові з очільницею Європарламенту

Володимир Зеленський з Робертою Мецолою

Він зазначив, що Україна прагне розпочати переговори про вступ до ЄС уже цього року

Президент України у Львові зустрівся з президенткою Європейського парламенту.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Володимир Зеленський у Львові проведе зустріч з президенткою Європейського парламенту Робертою Мецолою. Зокрема, він вже подякував іноземній гості за підтримку України з перших днів війни. Також зазначив про роль важливих рішення, які ухвалює Європарламент. Зокрема, 1 березня минулого року, на другий день після подання заявки України на членство в ЄС, Європейський парламент ухвалив резолюцію про підтримку та необхідність надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС.

Також президент зазначив, що Україна прагне якнайшвидше завершити виконання рекомендацій Європейської комісії та розпочати переговори про вступ до ЄС уже цього року.

Додамо, до Львова прибула президентка Європейського парламенту Роберта Метсола. Вона вже встигла відвідати Личаківське кладовище та вшанувати пам’ять полеглих захисників України.

Нагадаємо, до Львова 3 березня приїхав президент України Володимир Зеленський. Зокрема, у місті відбулась конференція United for Justice — «Об’єднані заради справедливості». LVIV.MEDIA підготувало детальну інформацію де був та з ким спілкувався президент, а також які рішення будуть прийняті внаслідок цієї поїздки.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності