• Головна
  • Новини Львова
  • Замалювали близько ста адрес: у Львові пройшов рейд зі знищення адрес наркомагазинів

Замалювали близько ста адрес: у Львові пройшов рейд зі знищення адрес наркомагазинів

Замалювали близько ста адрес: у Львові пройшов рейд зі знищення адрес наркомагазинів

Правоохоронці зафіксували назви таких «онлайн-крамниць» для подальшого їх блокування

У Львові провели профілактичну акцію зі знищення адрес наркошопів на вулицях міста. До цієї справи долучилися правоохоронці та представники громадської організації «Закон. Порядок. Достаток» Загалом у профілактичній акції взяли участь понад 20 учасників.

Про це повідомили у департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

«Наркоторговці змінюють способи розповсюдження наркотиків і психотропів та переходять у статус «онлайн», використовуючи мережу Інтернет. Тому нині дуже важливо проводити попереджувальні, профілактичні заходи, зокрема зі знищення нанесених на інфраструктурні об’єкти адрес наркошопів з подальшим їх блокуванням», - йдеться у повідомленні.

Так, учасники профілактичної акції провели рейд вулицями Львова, особливу увагу приділяючи територіям, прилеглим до навчальних закладів.

Зокрема, під час проведення рейду було виявлено та замальовано близько ста адрес наркомагазинів. Водночас правоохоронці зафіксували назви таких «онлайн-крамниць» для подальшого їх блокування.

Нагадаємо, у Львові визнали винним 34-річного чоловіка, який незаконно збував наркотичні засоби та психотропні речовини. Замовлення від клієнтів він приймав через месенджер Telegram.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності