У Львові п’яний водій намагався підкупити поліцейських

водій
Фото: Freepik

За скоєне чоловік повинен заплатити штраф

У Львові покарали водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та пропонував поліцейським хабар.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №465/6335/22.

Правоохоронці зупинили водія у вересні минулого року на блокпості. Йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, втім він відмовився. Далі чоловіка службовим автомобілем доставили до Львівського обласного медичного центру превенції та терапії узалежнень, для проведення огляду лікарем.

Чоловік хотів уникнути відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, тож вирішив «купити» прихильність правоохоронців. Він запропонував гроші та поклав на заднє сидіння поліцейського авто 1 тис. гривень та 50 євро.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину, щиро розкаявся, та попросив суд при призначенні покарання врахувати наявність у нього двох дітей від попереднього шлюбу та трьох дітей у новому незареєстрованому шлюбі.

При розгляді справи суд врахував, що чоловік з 2011 року перебуває на обліку у КНП ЛОР «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень» у зв’язку із поведінковими розладами внаслідок вживання алкоголю.

Так, водія визнали винним у наданні неправомірної вигоди та покарали штрафом у розмірі 17 тис. гривень. Гроші, які він намагався дати поліцейським, суд ухвалив конфіскувати у дохід держави.

Мешканець Дрогобича заплатить штраф за підроблене посвідчення водія. Виявили чоловіка з підробленими документами працівники поліції, коли той їхав на автомобілі у Львові по вул. Городоцькій, 179.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності