• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові переселенці, які проживають у модульних містечках, потребують деяких речей: як допомогти

У Львові переселенці, які проживають у модульних містечках, потребують деяких речей: як допомогти

У Львові переселенці, які проживають у модульних містечках, потребують деяких речей: як допомогти

Охочі допомогти можуть звернутися в Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, що на вулиці Костя Левицького, 67

Мешканці модульних містечок у Львові потребують деяких речей, які швидко закінчуються і потребують постійного оновлення. Зокрема, найбільший запит є на побутову хімію та дитячі велосипеди й самокати.

Про це повідомив координатор модульних містечок у Львові Володимир Головатий, пише пресслужба Львівської міської ради.

За його словами, ВПО мають усе необхідне, але є речі, які потребують постійного оновлення.

«Адміністратори повідомляють, які реальні запити є від мешканців будиночків. Найбільший запит є на побутову хімію та дитячі велосипеди чи самокати», — каже Володимир Головатий.

Водночас містяни, які допомогти українцям, які втекли від війни до Львова, можуть звернутися в Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, що на вулиці Костя Левицького, 67, або за номером гарячої лінії: 050 555 4461.

Додамо, що у найбільшому у Львові зимовому модульному містечку проживає понад 750 українців, які знайшли прихисток у нашому місті, рятуючись від війни. Це жителі трьох літніх містечок зі Стрийського парку, вул. Пулюя та «Маріяполісу», будиночки яких законсервували на зиму. Загалом у Львові проживає близько 150 тисяч вимушено переміщених осіб.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало інформацію, де переселенці можуть отримати гуманітарну допомогу на Львівщині та як за нею звернутися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності