Штормове попередження: львів’ян застерігають про негоду у День святого Валентина

Штормове попередження: львів’ян застерігають про негоду у День святого Валентина

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій містян закликають повідомляти на «Гарячу лінію міста»

У вівторок, 14 лютого, у Львові та області вночі очікують невеликий мокрий сніг та дощ, а протягом доби – пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. Відтак водіїв та пішоходів закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, передає ЛМР.

Так, у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони нагадують, що під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Водночас у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій містян закликають повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15-80.

Нагадаємо, 14 лютого світ відзначає День святого Валентина. У це свято прийнято не тільки дарувати коханій чи коханому валентинки та інші цікаві презенти, а й вітати своїх других половинок та хороших друзів теплими словами. Тож у це романтичне свято не забудьте потішити своїх близьких теплими словами, а LVIV.MEDIA зібрало для вас найкращі вітання на День закоханих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності