Розбили вікно та викрали речі: у Львові вночі група чоловіків пограбувала автівку

Поліція
Фото: pexels

Одного з ймовірних зловмисників вдалося затримати

Львівські патрульні знайшли чоловіка, який може бути причетний до крадіжки з автомобіля.

Про це 13 лютого повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Уночі патрульні отримали інформацію про підозрілих осіб, які щось роблять біля припаркованого автомобіля. Поліцейські негайно відреагували. На місці вони знайшли автомобіль Mazda із розбитим вікном. Заявник у телефонній розмові сказав, що два чоловіки вгледівши службовий автомобіль забігли у під'їзд залишивши речі з авто.

Патрульні зайшли у під'їзд. Біля дверей всередині стояло ще майно з автомобіля. Виявилося, що під'їзд має два виходи, тож екіпажі почали обстежувати прилеглі вулиці.

Раптом правоохоронці помітили, що із під'їзду вийшов чоловік, який відповідає опису заявника. Львів'янин нервував, але погодився провести інспекторів до свого помешкання.

На сходовій клітці біля дверей у квартиру стояв системний блок та коробки з альбомами. Чоловік не зміг пояснити походження цих речей, тож його відвезли у відділок. Поліцейські натомість знайшли власницю пошкодженого автомобіля. Вона упізнала свої речі.

Нагадаємо, раніше у Львові правоохоронці затримали чоловіка, який викрав із сумки пасажирки маршрутки гаманець з документами та грошима. Поліцейські спіймали його ще до того, як потерпіла виявила крадіжку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності